تبلیغات اینترنتیclose
اخذ ویزا اقامت در یونان?
  • شهريور

    اخذ ویزا اقامت در یونان?


    ارسال شده توسط: ساحل افتاب


    اخذ ویزا و اقامت در یونان
     مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی

    1. کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی و با تایئدات دادگستری و امور خارجه ارائه گردد.
    2. شناسنامه ایرانی فرد متقاضی
    3. گذر نامه دارای حداقل 6 ماه بیش از تاریخ خاتمه اعتبار ویزا اعتبار داشته باشد .
    4. 2 قطعه عکس رنگی
    5. عکس ها باید رنگی ، تمام رخ ، زمینه سفید ، جدید ( حداکثر سه ماه قبل گرفته شده باشد ) در اندازه 35 در 45 میلیمتر باید باشد .
    6. سندی یا اسنادی در خصوص فعالیت تجاری و شغلی فرد و همچنین منبع درآمد او .برای این منظور صاحبان صنف و تجارت و صنایع می توانند سند قانونی ثبت موسسه ، صورتحساب بانکی را ارائه نمایند  و حقوق بگیران  گواهی اشتغال به کار ، فیش حقوقی و لیست بیمه و صورتحساب بانکی ارائه می شود و کارکنان مستقل و آزاد هم  باید کارت صنفی ، صورتحساب بانکی و پس انداز خود را ارائه نمایند .
    7. گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان
    8. یک سند مالکیت به همراه ترجمه رسمی
    9. بیمه مسافرتی
    10. رزرو بلیط و هتل
    11. برای بررسی و ارائه نظر در خصوص مدارک و صدور ویزا حداقل دو هفته نیاز به زمان می باشد . در حال حاضر حدود 230 هزار تومان هزینه بررسی مدارک و صدور ویزا می باشد ولی ممکن است برای صدور ویزا بیش از چند هفته زمان نیاز باشد .

    با موافقت برای صدور ویزا برای شما باید  مدارک زیر در هنگام دریافت ویزا را به همراه داشته باشید :

    • بلیط هواپیما رفت و برگشت به مقصد یونان
    • در صورت نیاز باید فاکتور پرداخت هزینه هتل برای کل مدت اقامت ارائه شود .

     

    برای  مطالعه ادامه مطلب به سایت گردشگری سیاحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان و متخصصین ساحل آفتاب تماس بگیرید .

    Travel.sahelaftab.com

    02188656892

    یوتیوب ساحل آفتاب

     

    برچسب ها : ,

ورود کاربران

آخرین مطالب ارسالی

خبرنامه

مطالب پربازدید

آرشیو

آمار بازدید